Sebi Ala yeni ambalajında!

sebi ala (2)Ödüllü dünya patentli “Hücre Yenileyici Bileşen” içeren Sebi Simyacı ürünleri benzersiz içeriği ile dikkat çekmektedir Bunun yanı sıra Sebi Simyacı ürünlerinin ambalajı da hem kullanım konforu hem de hijyen sağlamaktadır.

Sebi Ala’yı incelemek ve sipariş vermek için;

http://www.sebisimyaci.com/sebi-cilt-beyazlatici-krem

Sebi Simyacı’da yer alan Sebi İxir Leke Kremi, Sebi İxir Akne Kremi ve Sebi İxir Acil Bakım Kremi ürünleri tüp ambalajlarda satışa sunulmuştur. Sebi Su ve Sebi Simyacı Anti Aging Krem ise sprey formatındadır.  Beğeni ile kullanılan Sebi Ala Cilt Beyazlatıcı Anti Aging Krem de tüp formatında satışa sunuluyor. Böylelikle tüm Sebi Simyacı ürünleri hem kullanım konforu sağlıyor hem de hava ile teması minimum düzeye indirerek potansiyel riskleri önlemeye katkıda bulunuyor.

Sebi Simyacı hem cilt bakımının herkes için ulaşılabilir olmasını istemekte hem de kullanıcılarının ürünlerden en üst düzey verimi almasını istemektedir. Bu nedenle Sebi Simyacı ürünlerinde ambalaja da önem verilir. Ambalaja önem verildiğinde akla doğrudan tasarım gelmemelidir. Tasarımın göze hoş görünmesi elbette bir yer kadar önemlidir ambalajının bunun dışında da önemli işlevleri vardır. Kaliteli ambalaj seçimi ürünün kullanımını saklanmasını ve taşınmasını kolaylaştırmaktadır. Sebi Simyacı’da tüm bu detaylar düşünülmüştür.

sebi ala (1)

Sebi Simyacı ürünlerindeki farklılık içerikle de devam etmektedir. Ödüllü, dünya patentli “Hücre Yenileyici Bileşen” buluşu sadece Sebi Simyacı ürünlerinde yer almaktadır. Tüm Sebi Simyacı ürünlerinde farklı oranlarda bulunan buluş en yüksek miktarda Sebi Simyacı Anti Aging Krem’de yer almaktadır. Sebi Simyacı Anti Aging Krem “Tek Üründe Tüm Bakım” sloganıyla dikkat çekmektedir. Göz çevresi yüz ve boyun dahil kullanılan ürün sarkmalarla, kırışıklıklarla, cilt tonu eşitsizlikleri ve lekelerle mücadele etmektedir. Sebi Simyacı tek ürünle birçok bakımı sağladığı için hem kullanım konforu sağlamakta hem de birçok ürüne ayrı ayrı para vermeye gerek bırakmamaktadır. Sebi Simyacı’nın bu özelliği çok yoğun, meşgul olmaları gerekçesi ile cilt bakımına zaman ayıramadığını ifade eden bireyler için de kolaylık sağlamaktadır. Sebi Simyacı çok sık seyahat eden bireyler için de kolaylık sağlamaktadır.

Ürünü incelemek ve sipariş vermek için:  http://www.sebisimyaci.com/sebi-anti-aging-krem

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir